ELS COWORKERS de Flocs.

Professionals de diferents sectors que compartim aquest espai, sinèrgies, cafès, moments, experiències… i sobretot feina!

Els actuals COWORKERS de Flocs

GRAFIC ART STUDIO

Estudi de disseny gràfic i noves tecnologies enfocat a crear i potenciar la imatge dels nostres clients a través de l’estratègia i la creativitat perquè aquests arribin a connectar amb els seus clients.

Si necessites començar i crear la marca del teu negoci, o renovar el logotip i la imatge que transmets, o crear un lloc web o una botiga online i promocionar el teu negoci al carrer i a la xarxa som el teu estudi. I a més t’imprimim i produim tots els materials que necessitis per tenir èxit en el teu projecte.

 

Taules 1, 2 i 3

www.graficartstudio.cat

SAF SAMPLING

Treballant per a una agricultura eficient i sostenible.

Compromesos amb la productivitat, el medi ambient i el benefici per els nostres agricultors.

Oferim solucions basades en la instal·lació de “Punts de Control” per a la monitorització de l’aigua al sòl i paràmetres climàtics.

 

Taula 6

www.safsampling.com

CREAF

La nostra investigació té un impacte global.

El portfoli de recerca del CREAF és ampli i multidisciplinari. Integra els avenços de recerca fonamental amb contribucions importants en temàtiques ambientals de gran impacte socioeconòmic.

 

Taula 7

www.creaf.cat

JOSEP MARIA FERRER PUIG

Llicenciat per la Universitat de Navarra, exerceix des de 1991.

Ha sigut membre de la Comissió de Torn de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Girona. També ha estat mediador familiar i professor de Big Data ISDE en Dret Civil.

Principals àrees d’activitat:

  • Serveis jurídics en totes les àrees del dret civil: Comunitats de  propietaris, arrendaments, drets reals,Registre de la Propietat,  dret de família, divorcis, incapacitacions, herencia, contractació civil, credits i hipoteques.
  • Dret Penal: denuncies, judicis , alcoholemies.
  • Laboral: Invalideses.
  • Administratiu: Multes
Taula 10

PLANIRAIL

Planirail és una empresa de planificació de transports públics especialitzada en el sector ferroviari.

Planirail aporta la seva experiència en les etapes compreses des de la definició de el projecte fins a les fases operacionals. Planirail assisteix als organismes i empreses de el sector de l’transport ferroviari (Estat, comunitats autònomes i altres organismes competents, Empreses ferroviàries, Gestors d’infraestructures) aportant les seves competències, la seva experiència i el seu rigor en el marc de prestacions lligades a la planificació de transports

Planirail privilegia una visió conceptual de sistema ferroviari, com un conjunt en equilibri on interaccionen diferents organismes independents. Cada modificació aportada per una o altra part influeix en l’equilibri de sistema i conseqüentment sobre l’oferta de transport.

 
Taula 9
 
 

COMMUNITIS

Communitis som experts en fer créixer tot tipus de negocis a internet. Gràcies a la creació de la millor estratègia de màrqueting digital, a on posicionarem tota marca en xarxes socials, creant i compartint continguts de qualitat. A més de crear, gestionar i dinamitzar les comunitats online, també som dissenyadors de pàgines web actualitzables i autogestionables.

A més, som consultors i formadors en l’àmbit del màrqueting online: xarxes socials, màrqueting de continguts, reputació i identitat digital, comerç electrònic i molt més.

La nostra finalitat és que la teva empresa visqui una gran experiència digital,

David Garcia

Taula 11

www.communitis.cat

ROOMPROFIT

Assessoría per hotels. Les tendències están en constant evolució i el petit hoteler no té temps per estar-hi a totes i tampoc es pot permetre tenir un departament de vendes per millorar els ingressos del seu establiment. 

D’aquí sorgeix Roomprofit, especialitzats en Revenue Management, ajudem als hotels a vendre més i millor simplement canviant el seu sistema tarifari i de venda. Analitzem cada cas i proposem millores basades en estudis tècnics específics i especialitzats. 

Ajudem a optimitzar els serveis i adaptar-los per la seva millor venda i qualitat, millorant la producció i facilitant les tasques. Formem al personal per a que l’hostaleria no sigui només vocació, sinó professionalitat. 

Cristina Fernández

Taula 8

COSTA BRAVA DJS

Situats al centre de la Costa Brava, CostaBravaDjs és un col·lectiu de Djs dedicat a amenitzar tot tipus d’actes.
Equip de professionals amb molt tracte i una àmplia experiència en el sector musical.
Taula 12

També han compartit espai a Flocs

I NEED TAMARIU

www.ineedtamariu.com

ESTOY EN MI, TU VIAJE INTERIOR

Raquel Cruz

HANNA RUUSKA

www.hannaruuska.com

Pin It on Pinterest