ELS COWORKERS de Flocs.

Professionals de diferents sectors que compartim aquest espai, sinèrgies, cafès, moments, experiències… i sobretot feina!

Els actuals COWORKERS de Flocs

GRAFIC ART STUDIO

Estudi de disseny gràfic i noves tecnologies enfocat a crear i potenciar la imatge dels nostres clients a través de l’estratègia i la creativitat perquè aquests arribin a connectar amb els seus clients.

Si necessites començar i crear la marca del teu negoci, o renovar el logotip i la imatge que transmets, o crear un lloc web o una botiga online i promocionar el teu negoci al carrer i a la xarxa som el teu estudi. I a més t’imprimim i produim tots els materials que necessitis per tenir èxit en el teu projecte.

 

Taules 1, 2 i 3

www.graficartstudio.cat

SAF SAMPLING

Treballant per a una agricultura eficient i sostenible.

Compromesos amb la productivitat, el medi ambient i el benefici per els nostres agricultors.

Oferim solucions basades en la instal·lació de “Punts de Control” per a la monitorització de l’aigua al sòl i paràmetres climàtics.

 

Taula 6

www.safsampling.com

CREAF

La nostra investigació té un impacte global.

El portfoli de recerca del CREAF és ampli i multidisciplinari. Integra els avenços de recerca fonamental amb contribucions importants en temàtiques ambientals de gran impacte socioeconòmic.

 

Taula 7

www.creaf.cat

JOSEP MARIA FERRER PUIG

Llicenciat per la Universitat de Navarra, exerceix des de 1991.

Ha sigut membre de la Comissió de Torn de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Girona. També ha estat mediador familiar i professor de Big Data ISDE en Dret Civil.

Principals àrees d’activitat:

  • Serveis jurídics en totes les àrees del dret civil: Comunitats de  propietaris, arrendaments, drets reals,Registre de la Propietat,  dret de família, divorcis, incapacitacions, herencia, contractació civil, credits i hipoteques.
  • Dret Penal: denuncies, judicis , alcoholemies.
  • Laboral: Invalideses.
  • Administratiu: Multes
Taula 10

NETICA

Online project and business manager: Internet en xarxa.
Assessorament per a la creació d’ e-negocis: Models de negocis, estudi rendabilitat i plans d’acció.
Comunicació i màrqueting online: Creació de continguts digitals per a posicionament online de negocis locals i projectes professionals. Coordinació de professionals: foto, vídeo, community manager, copy, disseny gràfic.
Privacitat i seguretat: Identitat i reputació. Adaptació a la Llei de Protecció de dades, comerç electrònic i drets d’autor.
e-formació: càpsules formatives practiques per a professionals i empreses: internet i empresa, màrqueting, seguretat a la xarxa.
Taula 11

PLANIRAIL

Planirail es una empresa de planificación de transportes públicos especializada en el sector ferroviario.

Planirail aporta su experiencia en las etapas comprendidas desde la definición del proyecto hasta las fases operacionales. Planirail asiste a los organismos y empresas del sector del transporte ferroviario (Estado, Comunidades Autónomas y otros organismos competentes, Empresas ferroviarias, Gestores de infraestructuras) aportando sus competencias, su experiencia y su rigor en el marco de prestaciones ligadas a la planificación de transportes

Planirail privilegia una visión conceptual del sistema ferroviario, como un conjunto en equilibrio donde interaccionan diferentes organismos independientes. Cada modificación aportada por una u otra parte influye en el equilibrio del sistema y consecuentemente sobre la oferta de transporte.

Taula 9

COMMUNITIS

Communitis som experts en fer créixer tot tipus de negocis a internet. Gràcies a la creació de la millor estratègia de màrqueting digital, a on posicionarem tota marca en xarxes socials, creant i compartint continguts de qualitat. A més de crear, gestionar i dinamitzar les comunitats online, també som dissenyadors de pàgines web actualitzables i autogestionables.

A més, som consultors i formadors en l’àmbit del màrqueting online: xarxes socials, màrqueting de continguts, reputació i identitat digital, comerç electrònic i molt més.

La nostra finalitat és que la teva empresa visqui una gran experiència digital,

David Garcia

Taula 13

www.communitis.cat

ROOMPROFIT

Cristina Fernández

Taula 8

 

I NEED TAMARIU

Taula 4

 

També han compartit espai a Flocs

SACO CHINA

www.sacochina.com

ESTOY EN MI, TU VIAJE INTERIOR

Raquel Cruz

 

 

KIWI HOPP

Somos algo así como el típico amigo que vive en Nueva Zelanda y tiene toda la información que necesitas.
Los hoppers te ayudan a planificar tu viaje y te reciben en tu nueva ciudad de Nueva Zelanda. Nunca había sido tan fácil viajar a la otra punta del mundo.

www.kiwihopp.com

ENVOLVENT

Envolvent és una agència internacional  de management i contractació artística dedicada a promocionar el treball dels artistes que representen la nostra manera d’entendre la música electrònica.

www.envolvent.com

HANNA RUUSKA

Soy una autónoma y trabajo creando colaboración entre empresarios y empresas pequeñas y medianas. En mi trabajo he visto que el mayor obstáculo en el proceso de crecimiento empresarial es falta de dinero o tiempo.

 

Pin It on Pinterest