Política de privacitat

El lloc web flocscoworking.com és propietat de GraficArtStudio, que és un controlador de dades de les vostres dades personals.

Hem adoptat aquesta Política de privadesa, que determina com processem la informació recopilada per flocscoworking.com, que també proporciona les raons per les quals hem de recopilar certes dades personals sobre tu. Per tant, heu de llegir aquesta Política de privadesa abans d’utilitzar el lloc web de flocscoworking.com.

Cuidem les teves dades personals i ens comprometem a garantir-ne la confidencialitat i la seguretat.
Informació personal que recopilem:

Quan visites flocscoworking.com, recopilem automàticament certa informació sobre el teu dispositiu, inclosa informació sobre el teu navegador web, adreça IP, zona horària i algunes de les cookies instal·lades al teu dispositiu. A més, a mesura que navegues, recopilem informació sobre les pàgines web individuals o els productes que veus, quins llocs web o termes de cerca et van remetre a la web i com interactues. Ens referim a aquesta informació recopilada automàticament com a “Informació del dispositiu”. A més, podem recopilar les dades personals que ens proporciones (incloses, entre d’altres, nom, cognom, adreça, informació de pagament, etc.) durant el registre per poder complir l’acord.
Per què processem les teves dades?

La nostra màxima prioritat és la seguretat de les dades del client i, com a tal, només podem processar les dades mínimes de l’usuari, només en la mesura que sigui absolutament necessari per mantenir el lloc web. La informació recopilada automàticament només s’utilitza per identificar casos potencials d’abús i establir informació estadística sobre l’ús del lloc web. Aquesta informació estadística no s’afegeix de manera que identifiqui cap usuari en particular del sistema.

Pots visitar la web sense dir-nos qui ets ni revelar cap informació per la qual algú et pugui identificar com una persona específica. No obstant això, si vols utilitzar algunes de les funcions del lloc web, o desitges rebre el nostre butlletí informatiu o proporcionar altres detalls en completar un formulari, pots proporcionar dades personals, com el teu correu electrònic, nom, cognom, ciutat de residència, organització i número de telèfon. Pots optar per no proporcionar les dades personals, però és possible que no puguis aprofitar algunes de les funcions del lloc web. Per exemple, no podràs rebre el nostre butlletí ni contactar directament des del lloc web. Els usuaris que no estiguin segurs de quina informació és obligatòria es poden posar en contacte amb nosaltres a través de info@flocscoworking.com.
Els teus drets:

Si ets resident europeu, tens els drets següents relacionats amb les teves dades personals:

El dret a ser informat.
El dret daccés.
El dret a la rectificació.
El dret a esborrar.
El dret a restringir el processament.
El dret a la portabilitat de dades.
El dret a oposar-te.
Drets en relació amb la presa de decisions automatitzada i elaboració de perfils.

Si vols exercir aquest dret, comunica’t amb nosaltres a través de la informació de contacte a continuació.

A més, si ets resident europeu, destaquem que estem processant la teva informació per complir els contractes que podríem tenir amb tu (per exemple, si fas una comanda a través de la web), o altrament per seguir els nostres interessos comercials legítims enumerats anteriorment. A més, tingues en compte que la teva informació es pot transferir fora d’Europa, inclosos el Canadà i els Estats Units.
Enllaços a altres llocs web:

La nostra web pot contenir enllaços a altres llocs web que no són de la nostra propietat ni estan controlats per nosaltres. Tingues en compte que no som responsables d’aquests llocs web ni de les pràctiques de privadesa de tercers. Et recomanem que estiguis atent quan abandonis el nostre lloc web i llegeixis les declaracions de privadesa de cada web que pugui recopilar informació personal.
Seguretat de la informació:

Assegurem la informació que proporciones a servidors informàtics en un entorn controlat i segur, protegit de l’accés, ús o divulgació no autoritzats. Mantenim mesures de seguretat administratives, tècniques i físiques raonables per protegir contra l’accés no autoritzat, l’ús, la modificació i la divulgació de dades personals sota el seu control i custòdia. No obstant això, no es pot garantir la transmissió de dades a través dInternet o xarxes sense fil.
Divulgació legal:

Divulgarem qualsevol informació que recopilem, usem o rebem si així ho requereix o ho permet la llei, com per complir amb una citació o un procés legal similar, i quan creiem de bona fe que la divulgació és necessària per protegir els nostres drets, protegir la teva seguretat o la seguretat dels altres, investigar el frau o respondre a una sol·licitud del govern.
Informació de contacte:

Si vols comunicar-te amb nosaltres per comprendre més sobre aquesta Política o desitges comunicar-te amb nosaltres en relació amb qualsevol assumpte sobre els drets individuals i la teva informació personal, pots enviar-nos un correu electrònic a info@flocscoworking.com.

Pin It on Pinterest

Share This