Moltes empreses de formació estan trobant noves fórmules a través de sales per hores, de les quals guanyen flexibilitat i aconsegueixen abaratir costos, sent una de les més populars el lloguer de sales per hores. Si tens una empresa que necessita llogar sales de reunions de manera recurrent i no saps per on començar, et recomanem que continuïs llegint aquest post.

 

Sales de reunions per hores

Sabies que moltes empreses estan deixant de tenir un espai físic concret i busquen opcions més flexibles on fer la seva activitat i que s’adapten més a les necessitats del dia a dia?

Per exemple, què et semblaria si en lloc de tenir una acadèmia amb costos fixos, et recolzes en espais de treball flexible, llogant sales per hores segons les classes que tinguis concertades?

Aquí hi ha alguns avantatges que podràs trobar amb aquesta modalitat.

 

Avantatges de llogar sales de formació per hores

Flexibilitat

En primer lloc, la característica fonamental de les sales que es troben en espais de treball flexibles és que es poden llogar per hores, adaptant-se a la demanda que tinguis al teu negoci.

Aquests espais aporten un valor afegit davant de la permanència que tradicionalment imposaven els contractes de lloguer d’espais. Podeu llogar des d’una hora a jornades completes.

Els nous temps requereixen de noves mesures que permetin a l’usuari comoditat i tranquil·litat davant de qualsevol imprevist que pugui sorgir. Tornant a l’exemple de les acadèmies, si els alumnes cancel·len la classe, o els teus professors pateixen algun inconvenient, pots modificar les reserves sense cap problema.

 

Reducció de costos

El lloguer de sales per hores inclou tots els serveis que necessites, evitant així comportar els costos fixos d’un espai propi: llum, aigua, climatització, connexió a internet, assegurances de local, mobiliari, mitjans tecnològics…

El preu que pagues per llogar una sala per hores inclou tot això, evitant que incorris en despeses a l’hora de muntar la teva pròpia acadèmia o empresa de formació.

 

Serveis que inclouen

Les sales de reunió estan totalment equipades per a qualsevol reunió executiva, conferència, classe… Disposen de pantalles de televisió amb connexió HDMI, pissarres i mobiliari ergonòmic. A més, de servei de recepció i atenció al client, amb un tracte amable i personalitzat per a tota mena de clients i empreses.

sales per hores

Com trio la millor sala de formació per hores per al meu negoci?

Ubicació

El tema de la ubicació és fonamental per a la logística d’una empresa. Ubicar l’empresa en un punt estratègic pot comportar, sovint, el seu èxit o fracàs. És un factor que cal estudiar i analitzar en profunditat.

Trobareu sales de lloguer per hores en espais de coworking, que ja hauran triat una ubicació privilegiada i hauran realitzat aquest estudi prèviament. Molts espais s’ubiquen a zones Premium de les ciutats, oferint una connexió de transport molt favorable perquè qualsevol usuari pugui arribar ràpidament.

 

Disponibilitat

En aquests espais la disponibilitat sol ser immediata, encara que et recomanem que si tens una agenda amb les classes tancades amb els teus alumnes, avancis la programació a l’espai per reservar amb antelació i assegurar-te sempre la disponibilitat que necessites.

 

Noves oportunitats de negoci: com expandir la meva empresa sense incrementar excessivament els costos fixos

Et planteges conèixer com funciona una nova ubicació per al teu negoci, però cal saber si pot funcionar?

Els espais de coworking permeten realitzar testeigs de com pot funcionar una zona concreta sense incórrer en una gran inversió.

Llogar sales per hores pot ser una manera d’apropar els teus serveis a clients en una zona on vols comprovar si tenen viabilitat o no.

Si comproveu que la ubicació funciona, podeu continuar amb aquest model o obrir un nou espai propi, però amb la seguretat que serà rendible.

 

Flocs Coworking, pioner en el servei de lloguer de sales per hores

A Flocs Coworking comptem amb espais de treball flexible amb disponibilitat de sales de reunions per hores al nostre coworking de Palafrugell. Són espais pràctics i funcionals, equipats amb pissarra, pantalla i accés a projector. Pots consultar la nostra web per a més informació o enviar-nos directament un email a info@flocscoworking.com

Pin It on Pinterest

Share This