Organitzar bé les teves tasques i optimitzar el temps que dediques a cadascuna són aspectes clau per tirar endavant el teu treball, gestionar-lo de manera òptima i ser productiu. Tot i que encara queden amants de les llibretes de paper, els post-it i allò analògic, és innegable que hi ha tecnologia creada precisament per facilitar-nos la nostra feina diària.

Per això, et compartim algunes de les nostres aplicacions preferides i eines imprescindibles per a freelancers que t’ajudaran amb la gestió diària de la teva feina i del teu negoci!

 

AnyDesk

Si mai has suat la gota grossa per arreglar un problema informàtic del teu ordinador, desitjaràs haver conegut aquesta aplicació molt abans. Tal com ells mateixos assenyalen, AnyDesk et permet “accedir de forma ràpida i segura a qualsevol dispositiu, en qualsevol moment i des de qualsevol lloc”. Així que ja saps, no hauràs d’esperar a programar cita presencial amb el teu informàtic de confiança – o “Déu” com solia anomenar-lo afectuosament una de les nostres coworkers. Podrà connectar-se directament en remot per salvar-te de l’angoixa!

Tot i això, encara que sigui de les nostres eines imprescindibles per a freelancers, aquesta no és la seva única aplicació. AnyDesk permet, entre d’altres, compartir i gravar la pantalla a temps real, imprimir a distància i treballar en remot utilitzant qualsevol dispositiu o fer-ho de forma col·laborativa amb altres companys.

 

anydesk

Freedom

Ets dels que sent la necessitat imperiosa de consultar el mòbil cada 5 minuts? Trigues una eternitat a realitzar les teves tasques i completar projectes perquè perds el fil i et distreus amb facilitat? Et passes el dia revisant històries d’Instagram o missatges de Whatsapp? Et costa ser productiu?

Freedom és tot un alliberament de distraccions per a aquells a qui costa posar el focus i prestar atenció. Aquesta aplicació us permet bloquejar pàgines web, aplicacions i fins i tot l’accés a Internet de forma sincronitzada en un o diversos dispositius. A més, podràs programar i definir amb antelació el temps que vulguis passar sense interrupcions.

 

IFTTT

“If this, then that” o, el que seria el mateix, “si això, aleshores allò”. Així seria, a resum, com funciona IFTTT, una de les eines més pràctiques per a freelancers per automatitzar tasques i funcions.

IFTTT et permet programar tota mena d’accions perquè puguis agilitzar processos i estalviar temps. Hi ha “receptes” ja creades d’allò més pràctiques: posar el mòbil en silenci quan arribis a l’oficina, enviar-te un recordatori d’emails que marquis com a importants, publicar a diverses plataformes alhora que pugis un post a Instagram… I si t’atreveixes , fins i tot pots crear les teves pròpies accions personalitzades!

 

Language Tool

Que poc professional queda rebre un correu electrònic o visitar una web plena de faltes d’ortografia, oi? Pels que cuidem aquests detalls i ens prenem la correcció de la llengua de debò, LanguageTool s’ha convertit en una de les eines pràctiques per a freelancers més important en el nostre dia a dia.

Aquest servei de revisió de textos és capaç de detectar amb sorprenent encert paraules incorrectes i errors ortogràfics, gramaticals, de puntuació i d’estil. Està disponible en anglès, castellà, francès i 20 idiomes més, inclòs el català! Evidentment, no aconseguirà els mateixos resultats que amb un lingüista o traductor professional, però t’assegurem que val molt la pena tenir-lo instal·lat.

 

languagetool

Pocket

Hi ha dies en què el meu ordinador pràcticament se satura per culpa de la quantitat de finestres que deixo obertes amb enllaços interessants que trobo i vull llegir. I mai no tinc temps de tancar-les totes.

Seguint un estil semblant a Pinterest, Pocket et permet guardar històries interessants i enllaços de tota mena perquè els puguis llegir quan vulguis. Podeu, a més, categoritzar el contingut amb etiquetes, subratllar fragments importants, personalitzar el mode de lectura i fins i tot escoltar els articles amb l’opció de reproducció d’àudio.

 

Stack

Si odies la paperassa i el caos que genera tenir muntanyes i muntanyes de documentació en paper, necessites una aplicació que t’ajudi a digitalitzar-los de manera ràpida i senzilla! Stack és una app mòbil que funciona com a escàner de PDF, organitzador de documents i cercador de detalls que funciona la mar de bé.

Després d’escanejar el document que vulgueu amb la càmera de l’aplicació, Stack us assignarà automàticament un nom i l’afegirà a la categoria que correspongui, ja siguin rebuts, factures, documents bancaris, documents d’identitat, etc.

 

T’agradaria saber-ne més? No dubtis a contactar amb nosaltres!

També et pot interesar: Sales per hores: La nova fórmula d’èxit de les empreses de formació

Pin It on Pinterest

Share This