Si tens curiositat pels avantatges de l’espai de coworking per a la teva startup, has vingut al lloc correcte. En aquest article us mostrem per què la vostra empresa prosperarà en un entorn de coworking.

 

6 BENEFICIS DE L’ESPAI DE COWORKING QUE AJUDARAN A LA TEVA STARTUP A PROSPERAR

 

1) Baix cost

 

Les necessitats de l’espai d’oficina actual el converteixen en una de les despeses més grans a les que s’enfrontarà la seva nova empresa. Mobles, decoració, tecnologia, reparacions i manteniment, neteja: aquests costos s’acumulen ràpidament i poden afectar seriosament el vostre capital circulant.

Però amb els espais de coworking tot és fàcil. Tu i el teu equip podreu entrar, trobar un lloc per reunir-vos, fer la vostra feina i marxar. Tot per una baixa quota mensual que és considerablement inferior a la que pagaríeu si tinguéssiu la vostra pròpia oficina.

Quan compareu els avantatges de l’espai de coworking amb els avantatges de tenir i operar la vostra pròpia oficina, ràpidament veureu que un espai de coworking té sentit.

 

Flocs coworking Palafrugell - baix cost espai coworking

 

2) Inspiració

 

Quan treballes en un producte o servei hora rere hora, dia rere dia, tendim a formar una mena de visió de túnel. Cal centrar-se en la teva startup, però quan has observat repetidament el mateix problema, la teva creativitat i empenta poden començar a patir.

En un espai de coworking, mai falta inspiració. Sempre estàs envoltat d’individus únics amb idees noves i innovadores. Entaula una conversa a la cafeteria o al saló amb un programador, escriptor o emprenedor autònom, i és probable que trobis maneres de pensar que abans no havies pensat.

 

Flocs coworking Palafrugell - inspiració espai coworking

 

3) Col·laboració

 

El més probable és que la vostra startup es beneficiï dels coneixements d’un expert en un altre camp. Potser el vostre producte o servei és ideal per a una aplicació. O potser la vostra declaració de valor podria necessitar una mica de retoc. Si la teva startup ocupa el seu propi espai d’oficina, has de sortir i trobar algú amb les habilitats que necessites.

Un espai de coworking, d’altra banda, us posa molt a prop, sovint un al costat de l’altre, amb professionals d’una gran varietat de tipus d’empresa. Aquesta proximitat us permet col·laborar amb directors generals, representants de màrqueting, dissenyadors gràfics, editors, fotògrafs i especialistes de tot tipus.

 

4) Infraestructura

 

Què és la infraestructura en un entorn d’oficina? Són totes aquestes petites coses que faciliten la feina, però que no són evidents a primera vista. Mireu cada espai d’oficina i veureu els mobles, la decoració i la tecnologia.

Però qui emmagatzema el cafè? Qui omple el dispensador d’aigua? Qui neteja la cafeteria i les instal·lacions? Qui controla la calefacció i la refrigeració?

Aquests factors invisibles poden tenir un efecte tan profund en la qualitat del vostre treball com la tecnologia que utilitzeu. I quan manteniu la vostra pròpia oficina, aquesta infraestructura està a les vostres espatlles.

En un espai de coworking, aquests detalls de la infraestructura es gestionen per tu. A Flocs Coworking per exemple, els membres gaudeixen de serveis com la neteja, zona de cafeteria, l’aigua del dispensador gratuïta i molt més. És com tenir un conserge que s’ocupa de les teves necessitats cada dia.

 

Flocs coworking Palafrugell - infraestructura en un coworking

 

5) Imatge professional

 

Com a startup, és crucial dedicar la major part del vostre capital al desenvolupament de productes o serveis com sigui possible. Això significa que el vostre espai d’oficina ocupa el segon lloc (o fins i tot el tercer o quart) a la vostra llista de despeses necessàries.

A causa d’aquestes prioritats, l’aspecte de la seva oficina pot patir al principi. Això us pot dissuadir seriosament de reunir-vos amb clients a la vostra oficina.

Però amb un espai de coworking, obtens una imatge professional des del principi. A Flocs Coworking tots els membres es beneficien de la bonica decoració, espais de treball amplis i accés les 24. Amb un espai de coworking, podeu mantenir el vostre capital allà on cal, centrat en el vostre producte o servei, sense sacrificar la imatge professional que desitgeu.

 

6) Treball en xarxa

 

Com a startup, sou molt conscient de la importància del treball en xarxa. Necessiteu aquestes connexions, aquests recursos, per ajudar el vostre negoci a prosperar. Però amb tot el temps i l’energia que esteu posant per fer que la vostra empresa surti del terreny, qui té temps per assistir a esdeveniments de networking?

T’imagines si poguessis connectar amb altres professionals mentre treballes? Executar la teva startup fora d’un espai de coworking ho fa possible. Dia rere dia, estaràs envoltat d’emprenedors, autònoms, empresaris (i els seus equips), consultors i experts de tot tipus.

Podeu utilitzar aquestes connexions per millorar, evolucionar i perfeccionar el vostre producte o servei. No ho aconseguiràs des del teu propi espai d’oficina.

 

M’has convençut!

 

Si es així i ja t’has adonat dels múltiples i avantatjosos beneficis de treballar en un coworking envia’ns un missatge a través del nostre formulari i nosaltres et trucarem de manera gratuïta i sense compromís!

En cas que no, t’animem a que vinguis a conèixer-nos per parlar-ne i resoldre els teus dubtes.

 

Pin It on Pinterest

Share This