La creació de relacions i sinergies és un recurs fonamental per assolir l’èxit empresarial, per això moltes de les empreses obtenen per espais de coworking. La base dels negocis són les relacions entre les persones, és per això que els emprenedors i els freelancers han de buscar espais de coworking que propiciïn la creació d’aquests vincles. Al post d’avui volem parlar-te sobre com col·laboren les empreses als espais de coworking. A punt o no, allà anem!

Mètodes que fan servir les empreses per col·laborar als espais de coworking

Els espais de coworking permeten connectar amb altres perfils, t’ajuden a assolir els teus objectius empresarials i consolidar la teva esfera de contactes per millorar el teu rendiment i visibilitat al mercat.

Sabies que els estudis demostren que 1 de cada 7 membres de les empreses es decanta pels espais de coworking?

Parlem dels mètodes de col·laboració de les empreses en un espai col·laboratiu de treball.

 

Socialització continua.

Els espais de coworking comuns permeten als membres fomentar les trobades professionals i crear relacions d’una manera més natural. Són el lloc perfecte per trencar el gel i crear les primeres converses entre els coworkers.

Les zones comunes de treball, les cafeteries, el gimnàs… Són espais ideals perquè hi basen la funcionalitat en l’espontaneïtat i l’intercanvi d’idees d’una manera més amena i distesa. Són un bon lloc per crear relacions i idees de negoci noves, no creus?

 

Participació a tallers, esdeveniments, conferències i presentacions.

Pertànyer a Flocs Coworking suposa l´oportunitat de compartir idees o impressions amb altres professionals on poden néixer noves relacions i col·laboracions entre empreses. A més, els descansos i rondes de preguntes propicien l’esperit participatiu.

Mai no saps qui podràs conèixer! Podria ser l’inici d’una cosa nova.

Suport professional.

Treballar en un espai de coworking implica conèixer experts d’altres sectors. Si per exemple esteu testejant un nou logotip no seria una mala idea demanar-li l’opinió al dissenyador gràfic de la sala que es troba al costat, sempre pot ser beneficiós per a tu.

 

Suport entre coworkers.

Ajudar els altres és una de les millors maneres de consolidar una relació i una cartera de contactes nova.

Un espai de coworking és un espai de treball col·laboratiu per naturalesa. Formar part d’un coworking possibilita als membres treballar de manera conjunta i compartir idees i projectes.

 

Formar part de Flocs Coworking és sinònim de pertànyer a un CLUB DE NEGOCIS.

El nostre coworking a Palafrugell és sinònim d’èxit i de col·laboració, perquè sabem, amb certesa, que la base dels negocis són les relacions entre les persones. A Flocs Coworking ho tenim clar!

 

T’agradaria saber-ne més? No dubtis a contactar amb nosaltres!

També et pot interesar: Crear una xarxa de contactes professionals amb èxit 2022

Pin It on Pinterest

Share This