Avui us explicaré la història del per què vaig unirme a un coworking i com integrar-te a la teva comunitat de coworking de la millor manera. Em vaig incorporar en aquest amb tres objectius en ment:

  • Per fer xarxa.
  • Tenir una comunitat de companys de feina.
  • Tenir un lloc designat per treballar cada dia amb Wi-Fi fiable, cadires còmodes i un subministrament interminable de cafè.

La creació de xarxes i la integració a la comunitat de coworking eren els meus dos objectius principals, però durant un temps semblava que només estava aconseguint la part de l’espai de treball propi i no vaig saber per què. Ara, després de ser membre de Flocs Coworking durant sis mesos, un espai de coworking al centre de Palafrugell, finalment em sento part de la meva comunitat de coworking.

Així és com vaig canviar el meu estat de coworking de foraster a insider en només un parell de mesos.

 

Només apareix

Quan vaig començar a treballar com a autònom, vaig treballar a Flocs Coworking potser un cop per setmana. Vaig pensar que podria estalviar diners i seria més productiu a casa sense tot el soroll ambiental i l’enrenou d’altres companys de feina. (Em vaig equivocar en tots dos). Vaig pensar que només apareixeria un cop a la setmana durant unes hores i, per màgia, formaria part d’aquesta increïble comunitat i podria conèixer els clients dels meus somnis. Bé, com diu la dita, “el 90% de l’èxit és només apareixer”, i jo no vaig aparèixer prou.

 

El 90% de l’èxit només apareix.

Per tant, per començar a entrar a la comunitat de coworking, vaig començar a treballar des de Flocs Coworking dues o tres vegades per setmana. No importa què fes. Va ser un bon començament: vaig conèixer gent i em vaig sentir més còmode a l’espai, però encara em sentia una mica foraster. Treballava principalment a les taules més exteriors i em vaig adonar que aquest posicionament em feia sentir aïllat de la comunitat. Afortunadament, hi havia una solució fàcil.

 

Situat a la pista central

Si voleu conèixer gent nova, moveu el vostre ordinador portàtil i la tassa de cafè aprop dels altres membres. Treballo juntament amb tothom i sóc capaç de ser increïblement productiu i conèixer gent nova. Mai saps què pots aprendre, amb qui pots conèixer i quines oportunitats poden sorgir.

com integrar-te a la teva comunitat de coworking

Mai saps què pots aprendre, amb qui pots conèixer i quines oportunitats poden sorgir.

Treballar a Flocs Coworking de manera coherent i presentar-me a tantes persones com sigui possible ha donat com a resultat múltiples presentacions a clients potencials i consells interessants sobre feines obertes en el meu camp.

 

Apreneu els noms dels vostres companys de feina i utilitzeu-los!

Simplement seure a la taula de la comunitat t’ajudarà a integrar-te a la comunitat, però has d’esforçar-te per conèixer gent. Quan t’asseus o quan s’asseu una persona nova davant teu, presenta’t. Simple oi? Aquesta és la part realment difícil: aprèn el nom del teu company de feina i recorda’l. Sóc tan dolent en això, però estic millorant; només cal un esforç concentrat.

 

Recordar el nom d’algú la primera vegada sempre impressiona la gent. Pensa en el bé que et sents quan algú que has conegut només una vegada et saluda pel teu nom la propera vegada que et trobis. Et sents important, oi? Et mereixes l’espai de memòria limitat d’una altra persona i això és dir alguna cosa. Aquest petit acte et fa sentir amable amb aquesta persona i automàticament fas un esforç conscient per recordar el seu nom al seu torn.

 

Fer preguntes

No tingueu por de fer preguntes i moltes d’elles. Descobriu com els altres van iniciar el camí emprenedor. Què feien abans d’això? Com van aconseguir el seu primer client? Com van decidir què cobrar? Tenen web? Comprova-ho!

 

Utilitzar les històries d’èxit dels altres com a model us ajudarà a recórrer el camí inicialment difícil de ser el vostre propi cap.

 

Aprendre dels errors dels altres i utilitzar la seva història d’èxit com a model us ajudarà a seguir el camí inicialment difícil de ser el vostre propi cap. Si ets curiós, probablement també descobriràs algú disposat a ser el teu mentor. Trobar un mentor (algú que realment vulgui veure’t triomfant, estigui disposat a compartir els seus secrets comercials amb tu i connectar-te amb clients potencials per ajudar-te) no té preu. Si trobes algú com aquest, no el deixis passar. Mantingueu-vos connectats, preneu un cafè i feu-li saber com agraïu la seva ajuda.

 

Repetiu

De la mateixa manera que una amistat requereix atenció, també ho fa una comunitat. Vols mantenir-te actiu, mantenir-te al capdavant i continuar apareixent. Potser hi ha dies en què penses que prefereixes amagar-te a casa, però cada vegada que cedeix a les meves tendències, ho lamento. Em sento aïllat, em poso nervios i trobo a faltar la meva comunitat.

 

De la mateixa manera que una amistat requereix nodria, també ho fa una comunitat.

 

Només apareix. Mai saps amb qui pots conèixer i, fins i tot si tens un dia improductiu, encara pots dir que has fet xarxa. O al contrari, si no coneixeu ningú nou però sou productius, també és una victòria. Sigui com sigui, encara us esteu fent visible, cosa que sempre és bo quan intenteu crear un negoci.

 

Ara que formeu part d’una comunitat, teniu el suport i l’encoratjament de tot un grup de persones amb talent. Saber que aquestes persones estan allà per tu et donarà el coratge per tenir èxit i probablement farà que el viatge sigui molt més divertit. I així es com integrar-te a la teva comunitat de coworking!

 

Així que surt! Trobeu una comunitat de coworking i formeu-ne part. Estaràs content d’haver-ho fet.

Pin It on Pinterest

Share This