Per dur a terme aquestes estratègies has de comptar amb un equip de professionals que posin a la teva disposició tots els serveis que necessita el teu negoci. I a Flocs Coworking comptem, per exemple, amb GraficArtStudio, amb el millor servei de Màrqueting Digital! T’animes ja a conèixer-los?

Sigui quin sigui el teu projecte, a GraficArtStudio hi té cabuda. L’equip analitzarà i estudiarà el teu cas en profunditat oferint-te les millors estratègies en Màrqueting Digital que et permetran assolir els teus objectius, consolidar-te al món online i connectar amb el teu públic potencial.

 

Disseny web

Si encara no teniu el vostre lloc web, a GraficArtStudio us la dissenyaran de manera professional, atractiva i el més important, funcional.

No només volem un disseny bonic, sinó també dissenys que proporcionen als vostres clients la informació estructurada que estan buscant, com la primera impressió del vostre negoci o els serveis que proporcioneu.

 

Posicionament SEO

El posicionament a cercadors SEO és l’optimització del nostre lloc web tant a nivell tècnic com de continguts. La finalitat de realitzar SEO, és perquè de manera natural, la teva pàgina web pugui sortir als primers llocs quan un usuari realitza una cerca a Google.

Des de GraficArtStudio us ajuden a ressaltar els vostres valors perquè la vostra web pugui ser notable, així com a descobrir i treballar amb les Keywords més rellevants per al vostre negoci.

millor servei de màrqueting digital

 

 

Email Màrqueting

El correu electrònic és una de les eines més utilitzades en Màrqueting Online ja que et permet connectar de manera individual amb cada persona interessada al teu negoci.

Experts en totes les possibilitats que l’Email Marketing ofereix:

  • Capta nous clients per al teu negoci o fidelitza els que ja tens.
  • Informa els teus clients o subscriptors de totes les novetats i notícies del teu negoci.
  • Ofereix informació complementària per seguir realitzant vendes en línia.
  • Augmenta la reputació de la teva marca.
  • Realitza estudis de mercat o enquestes de producte.
  • Ofereix promocions o cupons de descompte als teus clients.

 

Content Màrqueting

Tens dubtes sobre com conectar amb el teu públic?

No fa falta parlar de l’importància de la creació de contingut de qualitat per a la teva pàgina web o xarxes socials, a fi d’aconseguir cridar l’atenció al públic objectiu. La finalitat és molt senzilla: convertir aquest públic en clients finals.

millor servei de màrqueting digital

 

Social Media

El creixement en els darrers anys dels diferents mitjans socials ha estat molt continuat. Tenint en compte el potencial publicitari, és molt important difondre, comunicar-nos i interaccionar amb els nostres clients.

Aconseguiràs localitzar i interactuar amb els teus clients a les diferents plataformes del Social Media com Facebook, Twitter, Instagram o Linkedin.

 

T’agradaria saber-ne més sobre el millor servei de màrqueting digital? No dubtis a contactar amb nosaltres!

També et pot interesar: Sales per hores: La nova fórmula d’èxit de les empreses de formació

Pin It on Pinterest

Share This