Els coworkings van començar a sorgir a Espanya amb la crisi del 2008, però han evolucionat tant, especialment amb la pandèmia causada per la COVID-19, que ja no s’assemblen al model original.
El model de treball, així com les prioritats dels coworkers, són diferents de les de fa 10 anys, per això avui us expliquem quines són aquestes noves necessitats d’un coworker a un espai de coworking.

 

Ubicació Cèntrica

Una bona ubicació és primordial per a qualsevol coworker. Ja no només per comoditat i facilitat d’accés, sinó també per la dels seus clients, ja que una oficina cèntrica fàcil de situar estalviarà problemes a l’hora de reunir-se.

Les nostres oficines de Flocs Coworking es troben al centre de Palafrugell, pròxim a tots els serveis i necessitats.

Necessitats d'un coworker a un espai de coworking

Flexibilitat

La càrrega de treball moltes vegades és asimètrica i depèn del projecte o la tasca concreta que s’estigui desenvolupant. Per això, un bon espai de coworking es caracteritza per adaptar-se als temps de treball dels seus coworkers.

A Flocs Coworking oferim tant plans diaris per a ús espontani com a llocs fixos per a ús regular, tot això comptant amb accés les 24 hores els 7 dies de la setmana, adaptant-nos a tots els ritmes de treball.

 

Comoditat i seguretat

El mobiliari i l’equipament d’un espai coworking ha de cobrir totes les necessitats de treball d’un coworker. A més, el disseny d’interiors basat en el confort ajuda a estimular la productivitat. Així, s’ha de brindar al coworker un espai adequat per al treball amb escriptoris amplis i cadires còmodes. Igualment, és molt important proveir equipament de treball bàsic com a impressores i fotocopiadores. Finalment, la seguretat també és clau per al coworker, per això cal oferir un lloc privat per emmagatzemar objectes personals.

Al nostre espai comptem amb tot aquest equipament, a més de climatització perquè el coworker pugui treballar còmodament tant a l’hivern com a l’estiu.

Necessitats d'un coworker a un espai de coworking

Llocs de descans

Els coworkers avui en dia necessiten un espai per relaxar-se, xerrar i desconnectar que els permeti recarregar piles per continuar la jornada laboral. Aquest espai ha d’estar integrat al propi coworking per estalviar temps i maximitzar el temps de descans.

Per això, a Flocs Coworking comptem amb espais de relax, amb serveis de cafè, aigua i te, així com una terrassa per a aquells que necessitin una mica d’aire fresc i sol.

 

Espais per a reunions

Finalment, tenir un espai equipat per a reunions, xerrades o formacions és igual d’important per a un coworker que tenir un espai per al treball individual.

A les nostres oficines de coworking comptem amb dos sales de reunions equipades per projectar presentacions, que a més és llogable per a aquells que no comptin amb un lloc fix.

 

Conclusió

Avui dia els coworkers necessiten serveis que abans no eren tan imprescindibles. Com ara connexió a internet ràpida, espais de descans o possibilitat d’establir el seu domicili fiscal. Un bon espai de coworking és aquell que s’ha sabut adaptar a totes aquestes noves necessitats d’un coworker a un espai de coworking i proporcionen un lloc còmode i segur de treball per al coworker.

Tant si necessites un lloc de treball a Palafrugell de forma puntual com si ho necessites regularment, Flocs Coworking és el teu espai ideal. És flexible, còmode, està equipat amb tot el mobiliari i serveis necessaris, i la seva bona ubicació ho fa molt fàcil d’accedir des de qualsevol punt.

T’agradaria saber-ne més? No dubtis a contactar amb nosaltres!

També et pot interesar: Com utilitzar vídeos animats per millorar la productivitat.

 

Pin It on Pinterest

Share This