Els espais de coworking estan en auge, però no és una moda passatgera ja que ofereixen la tan anhelada flexibilitat als emprenedors, adaptant-se a qualsevol escenari futur. I és que amb el nou canvi de paradigma creat pel Covid-19 i la recessió econòmica ja ningú no vol lligar-se a llargs contractes ni a espais tancats.

Cada cop més empreses trien el coworking perquè els permet créixer a les millors zones de la ciutat estalviant-se una suma considerable en costos fixos. 00

 

Per què el coworking és la millor opció per a la teva empresa?

 

1) Sempre pagaràs el mateix

Els espais de coworking us permeten treballar en una oficina 100% equipada per una quota mensual, sense sorpreses ni despeses addicionals.

En ser membre d’un espai compartit, podeu començar a treballar sense haver de pensar en pressupostos addicionals d’equipament, assegurances, altes de subministraments, etc.

 

2) Tindràs una comunitat per enriquir-te

Sens dubte, un dels valors més importants dels espais de coworking és a dins: la comunitat. Tindràs al teu costat diferents especialistes per fer networking i col·laborar. En innombrables ocasions podràs comptar amb ells per ajudar-te, prendre un cafè i desconnectar.

 

3) Podràs treballar a les millors localitzacions

Tant si tens una reunió amb un client com per al dia a dia, treballar a barris amb teixit empresarial és de gran ajuda. I és que us serà molt més fàcil desplaçar-vos o aconseguir anar a qualsevol punt de la ciutat així com gaudir de tota l’oferta d’oci del voltant.

 

4) Ampliaràs la teva xarxa de networking

Des de l’instant que ets dins d’un coworking tens al teu voltant emprenedors, equips d’especialistes o marques d’èxit. Dit d’una altra manera, ser part d’una comunitat de coworkers vol dir estar envoltat de partners, clients i mentors perquè puguis continuar creixent.

per què un coworking

 

5) Sempre estaràs a punt per als canvis

Tant si sou una empresa petita com una gran corporació, en un coworking tindràs la possibilitat de treballar en un espai que s’adapti a les vostres necessitats.

Potser necessites una oficina privada per a 6 persones i accés a 4 escriptoris compartits per a col·laboracions o potser el teu equip necessita rotació diària perquè així és com teniu establert el model de treball.

Sigui com sigui, el coworking té totes les respostes a les vostres necessitats.

 

6) Esdeveniments per a tots els gustos

Un dels elements diferencials d’un bon coworking i per què escollir un espai de coworking, és la programació d’esdeveniments: xerrades, workshops, taules rodones, esmorzars de comunitat, afterworks, festes… i gratis!

 

7) Una infinitat de avantatges

Una altra característica que apropa al coworking a l’equilibri personal el trobaràs a la gran quantitat de avantatges disponibles: personal de recepció, multitud de sales de reunions de diferents mides, cafè, te i servei de restaurant, internet d’alta velocitat, domiciliació de la teva raó social , descomptes en programaris i serveis, etc.

  • Sales de Conferències i Sales de Reunions
  • Cafè infinit
  • Recepció de correu
  • Suport i accés sense fil a Internet d’ultra alta velocitat

 

En definitiva, si el que estàs buscant és tenir capacitat d’adaptació, vols tenir control sobre les despeses de la teva empresa, accés a esdeveniments de tota mena i la possibilitat d’enriquir la teva xarxa de contactes no ho pensis més i passa’t a Flocs Coworking.

 

T’agradaria trobar el millor espai per la teva empresa? No dubtis a contactar amb nosaltres!

També et pot interesar: Saps quant t’estalviaràs en un espai compartit?

Pin It on Pinterest

Share This