Avui ens prendrem un temps per examinar els beneficis de formar part d’una comunitat de coworking des de la perspectiva de la comunitat i els dies laborables compartits, fins a les oportunitats de creativitat espontània.

 

Varietat de feina

 

L’entorn de treball és una de les coses clau a considerar quan es vol fer el pas a un espai de treball. Ets algú que prospera en un espai estimulant visualment o prefereix un entorn més tranquil i reflexiu? Estàs content de compartir un escriptori amb altres persones o prefereixes tenir el teu propi espai personal? Cadascun d’aquests escenaris ofereix aspectes positius i negatius depenent de les vostres preferències personals. La bellesa del treball conjunt i el coworking és que qualsevol d’aquestes preferències pot ser acomodada.

 

Varietat_de_feina

 

Augmenta el nivell de compromís

 

Una de les grans coses sobre el coworking és que t’allunya d’una cafeteria o de la teva sala d’estar i entres en un centre de creativitat. En lloc de seure a casa sol, o prendre un cafè durant 2 hores, estaràs envoltat de gent motivada en un espai de treball on pots elevar el teu propi nivell de compromís amb el treball que estàs fent. Si ets algú a qui li agrada fer un canvi d’escenari a Flocs Coworking tindràs plena llibertat per moure’t per tot l’espai.

 

Una rutina de treball estable

 

S’ha vist que el treball conjunt ajuda a les persones a mantenir una relació saludable amb el seu entorn laboral. Sovint, quan les persones treballen des de casa, poden tenir dificultats per a desconnectar i separar el seu treball i l’entorn familiar. No s’ha de subestimar la rutina de com i on treballem ja que és una part essencial de la vida laboral per a moltes persones i els beneficis positius d’una rutina estable i de les persones amb les quals interactuar.

 

Els espais inspiradors creen idees inspiradores

 

Si ets algú que ha estat fent feina des de casa, o en un escriptori temporal que mai havia de ser una àrea de treball a llarg termini, pot ser que trobar-te inspirat pugui ser difícil. Quan veieu diferents ofertes de treball veureu espais moderns que s’han dissenyat per adaptar-se al propòsit del treball.

A Flocs Coworking, hem dissenyat els espais de treball per assegurar-nos que tenim el necessari i els espais correctes perquè fomentin la creativitat i la inspiració que la gent vol aprofitar quan arriben a un espai de treball. Els espais de treball dissenyats per a la composició permeten que aquesta inspiració ataqui i ajudi a crear una cultura de la comunitat.

 

 

Ampliació dels vostres horitzons

 

La feina ajuda a posar-vos en contacte amb un grup més ampli de persones del que d’una altra manera no tindríeu accés, per la qual cosa és important seguir la saviesa i experiència de la comunitat.
Possiblement, compartireu un espai amb persones de cultures diferents de les vostres, pot ser una manera excel·lent d’ampliar els vostres horitzons de manera creativa i ensenyar-vos noves maneres d’abordar la resolució de problemes i la generació d’idees.

 

Esdeveniments adaptats als vostres interessos

 

Una de les grans coses sobre els espais de treball és que s’organitzen esdeveniments que poden ser rellevants per a tu, que s’organitzen en el mateix coworking i que segurament s’ajusten al teu calendari. No pot subestimar-se en termes d’ajuda, inspiració i motivació.

A més dels beneficis superficials d’un esdeveniment interessant, també serveix com a gran oportunitat per conèixer els seus companys de treball i permetre col·laboracions espontànies.
Com pots imaginar, els espais de treball són un forn de la indústria on la productivitat genera productivitat, així que no és cap sorpresa que actualment tinguin tanta popularitat.

 

 

Jo també vull formar part d’una comunitat de coworking!

 

Si després de llegir els beneficis de formar part d’una comunitat de coworking, t’has decidit a fer un pas endavant i unir-te a una deixem dir-te que com a Flocs Coworking res! Tenim tots els beneficis i molt més. Fes un canvi social i laboral, sigues productiu i vine a Flocs Coworking. Contacta’ns ara sense compromís, estarem encantats d’atendre’t.

 

També et pot interesar: Avantatges de l’espai de coworking | Per què la majoria de les startups prosperen

 

Pin It on Pinterest

Share This