A Flocs Coworking et volem explicar com n’és d’important el benestar en el treball, fa uns dies parlàvem del burnout.  Cada cop més empreses valoren més el benestar laboral i ho treballen activament per millorar el rendiment dels seus treballadors.

Es tracta de realitzar un seguit d’accions perquè el treballador se senti més còmode, tranquil i feliç i per tant sigui més eficient.

Però quan ets autònom les coses canvien, ja que és un mateix el que ha de ser autoresponsable per impartir-se a si mateix aquestes accions, que ens ajudin a rendir més, i a sentir-nos motivats i en definitiva fer créixer el nostre negoci.

Des de Flocs coworking et volem donar unes pautes a seguir per poder millorar el benestar mentre treballes.

 1. Arriba a les reunions 10 minuts abans, aniràs més tranquil per si sorgeix algun imprevist i tindràs temps a preparar-ho tot. 
 2. Busca un espai per poder treballar amb llum natural i una taula espaiosa. A Flocs Coworking t’oferim l’espai amb més llum natural de la Costa Brava i taules espaioses. 
 3. Decideix un horari de feina, procura ser estricte i que els teus clients coneguin l’horari. T’ajudarà a separar feina de vida personal, tindràs temps per tot i tothom. 
 4. Una mica relacionat amb l’anterior seria disposar de dos telèfons. I quan acaba l’horari, tancar el de la feina. Separa vida personal de laboral o acabaràs treballant 24/7. 
 5. Organitza’t amb una agenda o planificador i cada dia apunta les feines de més a menys importants. Al final del dia revisa les feines i a sota la plana apunta feines de més, que has tingut temps de fer extres. Si t’acostumes a apuntar-ho tot, et serà més fàcil valorar el teu treball i et sentiràs satisfet. A més et resultarà més fàcil arribar a uns objectius concrets si portes un diari. 
 6. Evita sobrecàrregues de feina i delega o subcontracte feines menys importants, com per exemple el tema de gestoria o fiscalitat. Els autònoms no som experts en tot! 
 7. Procura fer petites pauses, per prendre un te, veure aigua, alguna cosa que et faci moure de la cadira, si no saps que fer, pots optar per fer estiraments. 
 8. Envoltat de gent o companys amb actitud positiva. Un coworking és el millor lloc per teletreballar, ja que no estàs sol a casa. Un dels avantatges de treballar en un espai coworking com Flocs, és la seva comunitat, estàs envoltat d’altres persones amb interessos similars, cada una amb un talent diferent que et poden ajudar a progressar i enriquir-te com a persona. Dedica de forma activa uns minuts al dia als teus companys. 
 9. Alimentar-se correctament encara que mengis de taper al despatx. Si tens períodes de molta feina, pots plantejar-te prendre un complex vitamínic per ajudar l’organisme. 
 10. Dormir les hores que ens toquen és molt important pel rendiment i per sentir-nos bé. 
 11. Premiat amb una mica d’esport, agafa-t’ho com un moment per dedicar-te i millorar la teva salut tant física com mental. 

Prova de posar en pràctica aquests hàbits, veuràs com millora el teu benestar laboral, et sentiràs millor, més motivat i rendiràs més. I els que t’envolten ho agrairan, tants clients, amics com família.

Pin It on Pinterest

Share This