Primer de tot deixar-te clar que a FLOCS ens desvivim perquè les teves hores de feina siguin tan productives com sigui possible i amb totes les comoditats. Però si a més et dic que quan sortir de treballar pots fer un munt de coses que et fan desconnectar i carregar piles?

Flocs està situat a un poble que té un entorn exclusiu: platges, gastronomia, mercat cada dia, ofertes culturals, rutes en bicicleta, rutes de senderisme, clubs de submarinisme, tenis, golf,…

A 5 min caminant trobes el mercat, on trobaràs verdura, fruita, carn i peix fresc cada dia. Molts dels nostres coworkers aprofiten per fer la compra abans o després de treballar.

Les rutes en bicicleta o caminant són al·lucinants. Pots fer camins de ronda espectaculars o rutes en mig dels camps o muntanyes. A més a Flocs disposem d’una dutxa perquè no cal ni que passis per casa abans de venir a treballar.

De la restauració no cal ni parlar-ne. Estem envoltats d’un munt de restaurants que cuiden i mimen cada plat amb productes de proximitat, ecològics i situats en entorns que enamoren.

I les platges? Són paradisíaques, amb petits racons que et donen la sensació que el mar és tot per tu.

A menys de 20 min tens camps de golf, tenis, submarinisme,…

Què necessites més que no ho trobis a Palafrugell?

Pin It on Pinterest

Share This