Una bona organització en l’espai i escriptori pot ajudar a incrementar la teva productivitat, per això a Flocs Coworking et proposem 5 tips per organitzar el teu espai de treball.

 

Com organitzar el teu espai de treball?

 

1. Ordena el teu escriptori

Sembla una cosa molt òbvia. Però no ho és. Desfés-te de tot allò que no utilitzis amb regularitat. Desenes de bolígrafs, papers per a reciclar, centenars de post-it amb notes i contrasenyes que mai consultes, etc. A part de les restes de l’entrepà del dimarts passat i els 3 cafès que portes aquest matí. Sí, som una mica exagerats. Però no, no pots quedar-te amb les deu agendes ni llibretes que et van donar en començar l’any. Insistim, intenta eliminar tot el que no utilitzis. Està comprovat que tenir un escriptori net i ordenat augmenta la productivitat.

 

5 tips per organitzar el teu espai de treball

 

2. Verd que et vull verd

 

La naturalesa és el motor de la vida. Tenir plantes en el lloc de treball augmentarà la productivitat en la teva tasca.

Estudis demostren que les plantes en l’oficina eleven la concentració de les persones que treballen davant un ordinador. En xifres, la concentració i capacitat cognitiva pot augmentar en un rang del 10 o 15%.

És un fet, les plantes, ajuden a la concentració en qualsevol àmbit. L’eficàcia i la productivitat són factors molt importants a l’hora de treballar. I els nostres éssers vius verds favorits ajuden a aconseguir-ho.

 

5 raons per a tenir plantes a l’oficina:

 

  • Disminueix l’estrès
  • Millora la qualitat de l’aire
  • Redueix el nivell acústic
  • Major confort en l’espai de treball
  • Augmenta la productivitat

 

3. La influència de l’ergonomia

 

Un altre dels factors importants a l’hora d’organitzar el teu espai de treball és l’ergonomia.

Tenir una bona taula d’escriptori, així com una cadira còmoda i que s’adapti a tu, millorarà el teu benestar i per tant, millorarà, de nou, la productivitat en el teu treball. Organitzar el teu espai de treball serà fàcil a Flocs Coworking, perquè comptem amb mobiliari de bona qualitat. Volem que els nostres coworkers es sentin còmodes i confortables durant les hores d’oficina.

 

5 tips per organitzar el teu espai de treball

4. Organitza el teu escriptori de l’ordinador

 

Centenars de carpetes, subcarpetas, imatges, documents, estadístiques… tot desordenat a l’escriptori de l’ordinador… ERROR. Es necessita una organització completa per a tenir zero distraccions quan treballes.

 

T’aconsellem breument com organitzar el teu ordinador:

 

  • Crear carpetes. Nomina els teus projectes en carpetes i *subcarpetas i arxiva tots els documents en cada carpeta.
  • Grandària. Pots jugar amb les grandàries i colors de les carpetes. Engrandeix les que siguin de major importància o les que utilitzis amb més freqüència.
  • Ordena els programes o sistemes que sols utilitzar.
  • Correu electrònic. Encara que necessitem un post sencer per a aquest apartat…una cosa òbvia: Tingues al dia la teva safata d’entrada.

 

5. Il·luminació

 

És cert que en algunes oficines és impossible aconseguir una correcta il·luminació (per falta de finestres, per exemple), però aquest factor, pot ser el més important. Tenir una bona il·luminació en el treball no sols t’ajudarà a la teva productivitat, sinó evitarà que tinguis problemes de visió i maldecaps. Fins i tot pot afectar el teu estat d’ànim. Aquest punt, també requereix un post sencer dedicat exclusivament a la llum de treball, així que atents pròximament al nostre bloc.

 

5 tips per organitzar el teu espai de treball

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Flocs Coworking apliquem aquests 5 tips per organitzar el teu espai de treball. Vols formar part d’aquesta genial comunitat? Contacta’ns!

També et pot interesar: Com dissenyar i distribuir l’espai d’oficina.

Pin It on Pinterest

Share This