Els vídeos animats per millorar la productivitat són una manera de contar una història de manera diferent als mitjans tradicionals. Es poden utilitzar a diverses indústries, incloses la moda, la tecnologia i fins i tot l’alimentació. Els vídeos animats poden ser una manera perfecta de contar la història de la seva marca de manera única i millorar la seva productivitat.

Els animadors usen programari per crear un guió gràfic que després es transforma en una animació. També hi ha diferents tipus d’animacions, com ara animacions 2D i 3D. L´objectiu principal de l´animació és explicar la teva història de manera creativa i interessant en lloc dels mitjans tradicionals com la fotografia o la pintura.

 

Com funciona un vídeo animat?

Els vídeos animats per millorar la productivitat són una nova manera de contar històries que s’han tornat cada cop més populars. Cada cop és més comú que les empreses facin servir l’animació per explicar la seva història en lloc d’utilitzar altres mitjans.

Un vídeo animat utilitza programes de programari i permet que el guió gràfic es converteixi en una imatge animada. Els animadors usen animació 2D i 3D perquè tenen diferents qualitats que els fan atractius per a certes audiències. L’objectiu principal d’un vídeo animat és explicar la teva història de manera creativa i interessant.

El procés comença amb el guió gràfic, una representació gràfica de com es desenvoluparà la pel·lícula, inclosos els personatges, els escenaris, els símbols i els temes. Tot seguit, els animadors han de crear una línia de temps de gràfics en moviment que mostri la seqüència de les imatges (com els fotogrames d’una pel·lícula). Després, el programari pren totes aquestes entrades i crea el producte final: una animació!

Les animacions són divertides, però també atrauen els espectadors perquè criden l’atenció sobre el que estàs dient. A més, ajuden les persones a comprendre millor la seva marca a través de gràfics visualment atractius, cosa que facilita que les persones recordin del que està parlant.

 

Passos per utilitzar vídeos animats per millorar la seva productivitat

A continuació es detallen els passos per utilitzar vídeos d’animació per al vostre producte o negoci:

 

1- Escriure un guió de vídeo

Un guió de vídeo per al vídeo d’animació juga el mateix paper que el plànol d’un edifici que estableix les bases per a la seva construcció. Un guionista de vídeo decideix el que ha d’aparèixer al vídeo.

 

Com utilitzar vídeos animats per millorar la productivitat

 

2- Tingueu un propòsit i direcció clars per al seu vídeo animat

Abans de començar a treballar en els vostres vídeos animats, heu de tenir clar el següent:

 • Qui és el teu públic objectiu?
 • Quina acció han de prendre els espectadors després de veure el vídeo animat?
 • Per què estàs fent aquest vídeo animat?
 • Què necessita aconseguir el teu vídeo animat?
 • Quin és el missatge principal del teu vídeo animat?

 

3- Trieu el vostre estil de vídeo d’animació

Hi ha molts estils d’animació, com ara 2D i 3D, que podeu utilitzar per crear vídeos animats . Però heu d’entendre que no tots els estils s’adaptaran a les necessitats del vostre producte o negoci. Cada estil d’animació té els seus pros i contres. Per tant, investigueu una mica sobre l’estil d’animació que va bé amb els serveis que brinda i escolliu en conseqüència.

 

4 – Afegiu música de fons adequada

Aquest pas és essencial en la creació de vídeos animats per millorar la productivitat. Afegir música de fons al seu vídeo és com posar una cirera a la part superior d’un pastís. És important trobar la música de fons adequada que s’adapti al missatge del vídeo.

Aquí hi ha algunes coses que cal recordar a l’hora de triar la música de fons:

 • Pensa en l’emoció que vols evocar
 • Entén la teva personalitat de comprador
 • Assegureu-vos que la música que afegiu al vídeo estigui etiquetada per reutilitzar-la per evitar problemes de drets d’autor.
 • No et quedis amb un sol tipus de música a tots els vídeos.

 

5- Narra la teva història

Aquest és el darrer pas per crear el vídeo animat. Podeu afegir una veu en off al vostre vídeo a les vostres paraules si no voleu que només aparegui text. Afegir una veu en off pot millorar l’abast i la qualitat del vostre vídeo. Podeu contractar un locutor o gravar les parts importants vostè mateix.

Assegureu-vos que el vostre vídeo animat tingui aquests elements essencials:

 • El ganxo: Aquesta és una part integral del vostre guió de vídeo. Comprendrà els primers 8-10 segons del vídeo animat. Ha de contenir contingut atractiu i ha de donar a l’audiència una raó per enganxar-s’hi.
 • L’empanada: Aquesta és la part principal on brindes tota la informació a través del teu vídeo.
 • El CTA: La crida a lacció és la part final del teu vídeo. Aquí és on portareu l’audiència a prendre alguna acció.

Com utilitzar vídeos animats per millorar la productivitat

Per què hauria de crear vídeos animats per millorar la productivitat?

A continuació es presenten alguns beneficis d’usar vídeos d’animació per al vostre producte o negoci per millorar la seva productivitat:

 

Poden arribar a una gran audiència

Els vídeos animats són fàcils d’usar i més comprensibles. Poden ser vistos per persones de totes les edats. El contingut dels vídeos animats s’explica en un to més atractiu en comparació dels vídeos normals.

Hi ha diferents tipus de vídeos animats utilitzats per diverses empreses per crear una estratègia de màrqueting de vídeo efectiva, que inclouen:

 • Explicadors
 • Entrevistes
 • Ressenyes de productes i vídeos de demostració
 • Vídeo en viu
 • Presentacions gravades
 • Seminaris web
 • Vlogs
 • GIF animats
 • Recomanacions de clients

 

Milloren la comprensió del vostre negoci

Alguns negocis o productes no es poden explicar bé amb només una imatge o un text. Per a aquest tipus de marques, sempre és essencial crear un vídeo de producte animat al seu lloc; l’audiència podrà comprendre millor el producte abans de prendre la decisió final.

També podeu crear vídeos explicatius utilitzant tècniques d’animació. A través d’aquests, pots explicar als clients com el teu producte resol el problema específic, les característiques bàsiques, etc.

 

Impulsen la participació a les xarxes socials

En el món actual, la participació a les xarxes socials s’ha convertit en una necessitat. Els vídeos animats l’ajuden a promoure la participació a les xarxes socials en gran mesura. Hi ha moltes maneres daugmentar la seva participació a les xarxes socials a través de vídeos. Alguns són:

 • Parla sobre el teu producte al teu vídeo animat.
 • Utilitzeu imatges animades d’alta qualitat del producte.

Alguns dels principals beneficis de compartir vídeos animats en una plataforma de xarxes socials són:

 • Forma una connexió emocional
 • Promoure la generació de leads
 • Augmenti la lleialtat a la marca
 • Generar confiança

Com utilitzar vídeos animats per millorar la productivitat

Són una forma econòmica de màrqueting

Els vídeos animats són més barats que altres formes de vídeos que requereixen un elenc complet, ubicació, compra, lloguer, etc. Els vídeos animats no requereixen un paquet complet de tots els recursos i, per tant, costen menys.

 

Conclusió

Els vídeos animats ara són una part essencial de l’estratègia de promoció de productes en diversos mitjans, com ara dispositius digitals, tecnològics o impresos.

El poder de la publicitat a través de vídeos animats es basa en una història que gira al voltant del producte o negoci. Amb lajuda de vídeos animats, pot explicar la història de la seva marca en només uns segons i en el to més impressionant i atractiu. És un recurs fantàstic per impulsar les vendes de la vostra marca o negoci.

Els passos anteriors us ajudaran a crear vídeos animats. Mitjançant lús deines de productivitat. i consells que segurament milloraran el teu espai!

 

A Flocs Coworking apliquem aquests consells sobre com utilitzar vídeos animats per millorar la productivitat. Vols formar part d’aquesta genial comunitat? Contacta’ns!

També et pot interesar: 5 claus per emprendre amb èxit

Pin It on Pinterest

Share This