T’en podríem nombrar moltíssimes més, però aquestes són les principals que podem viure cada dia a FLOCS COWORKING.

1. MOTIVACIÓ

Saber que cada dia tens la teva taula física a un coworking, t’ajuda a crear hàbits. A més, saps que arribaràs i tothom estarà treballant com tu. La motivació és essencial per poder anar a treballar amb ganes i ser més productiu.

2. FLEXIBILITAT

Et pots organitzar el treball com més et convingui. A Flocs t’oferim espais de treball amb tarifes 24/7 pel que podràs treballar a les hores que més et convinguin. I si només necessites llogar una sala per dur a terme una reunió amb un client, també t’ofereix aquesta possibilitat.

3. TRANQUIL·LITAT

Aquesta és un dels beneficis que més els hi agrada al coworkers. Poder treballar en un espai on et permet alliberar de les distraccions pròpies de treballar des de casa com ara, la rentadora, telèfon, nens, missatger,…

4. REDUCCIÓ DE COSTOS

Un espai de coworking és molt més barat que el lloguer d’una oficina. A més no t’hauràs de preocupar de res, ja que l’espai ja està preparat perquè puguis ser el més eficient possible amb totes les comoditats.

5. IDEES FRESQUES I INNOVADORES

Connectar amb altres coworkers afavoreix l’intercanvi d’idees, coneixements ja que tots són professionals de diferents àmbits. No saps mai si El teu veí coworker et pot aportar un munt d’idees que et poden anar bé al teu sector.

Pin It on Pinterest

Share This